Diili uued paketid

Uutes pakettides piiramatud kõned ja sõnumid ning maksimaalsel kiirusel internet nii Eestis kui ka EL-is.

15. juunist on võimalik liituda Diili uute mobiilsidepakettidega, millega saab mobiilset internetti ja kõnesidet kasutada soodsate Eesti hindadega kogu Euroopa Liidus.

Diili klientidel on võimalik valida endale sobiva mobiilse interneti mahuga pakett, mille puhul on osa paketi mahust mõeldud kasutamiseks ka Euroopa Liidus. Nii sisaldab näiteks Diil13,99 pakett 5 GB mobiilset internetti, millest 2 GB saab kasutada koduturu hinnaga kogu Euroopa Liidus.

Lisaks sisaldavad kõik uued paketid piiramatus mahus kõneminuteid ja sõnumeid, mida saab koduselt soodsate hindadega kasutada nii Eestis kui Euroopa Liidus. Seejuures kehtib kõneminutite ja sõnumite puhul mõistliku kasutamise põhimõte (2000 minutit ja sõnumit). Vastuvõetavad kõned on uutes pakettides Euroopa Liidu riikides lisatasuta.

Uutes pakettides sisalduva mobiilse interneti ja kõneside mahu ületamisel rakendub Diili hinnakirja järgne tasu, mis on vastavuses EL-i rändlusregulatsiooni tingimustega.

Loe uute pakettide kohta lähemalt siit.

Kõigile neile Diili klientidele, kes soodsat rändlusteenust ja uusi pakette kasutada ei soovi, jäävad kehtima senised paketid.