Patareijahi tulemused on selgunud!

 
„Patareijaht" on lastele ja noortele suunatud keskkonnakampaania, mille raames tehakse teavitustööd patareide, kui ohtlike jäätmete kohta ning kutsutakse lapsi ja noori kasutatud patareisid kokku koguma. Patareijahiga koos toimub ka ´´Küünlaümbriste jaht´´, mille eesmärgiks on koguda kokku alumiiniumist teeküünlaümbriseid.  
 
Ligikaudu 15 500 tublit last kogus Eesti ühe suurima keskkonnakampaania käigus nelja kuuga üle 4,7 miljoni teeküünlaümbrise ning rohkem kui 1,1 miljonit kasutatud patareid.
 
Diil oli 2016-2017 aasta  „Patareijahi" peatoetaja ning premeeris iga maakonna parimat jahiseltskonda kotitäie kingitustega. Kokku andsime välja 15 kingikotti, milles oli peidus VR-prillidParroti minidroon, nutitelefon Coolpad Porto SJBL bluetooth-kõlar ja selfie stick. Üle Eesti kõige parema tulemuse saavutanud jahiseltskond leidis lisaks mainitud kingitustele oma auhinnakotist veel ka tahvelarvuti Lenovo Yoga Tab 3. Parimate kogujatega saad tutuvuda siin.
 
Aitäh kõigile väikestele ja suurtele patareide kogujatele, tänu kellele on meie keskkond puhtam rohkem kui miljoni kasutatud patarei võrra. Ärge siis ära unustage, et kasutatud patarei koht on ka pärast jahihooaja lõppu kogumiskastis, mitte tavalises prügikastis ega looduses.
 
Kõige suuremaks võitjaks on loodus ja kõik need, kes puhast loodust armastavad.