Diili rändlustasud langevad ELi riikides keskmiselt 75%

Diili klientidele kehtivad alates 30. aprillist Euroopa Liidus reisides praegusega võrreldes ligi 75% odavamad kõneminuti, SMSi ja mobiilse interneti hinnad.

​​​Alates 30. aprillist kehtib Diili klientidele väljahelistamiseks kõneminuti hind Euroopa Liidu riikides 6 senti, vastuvõetud kõne minutihind 1,37 senti ning saadetud SMS 2,4 senti. Kasutatud megabaidi hind hakkab maksma samuti 6 senti. Tegu on Diili hinnakirja vastavusse viimisega Euroopa Komisjoni rändlushindade regulatsiooniga.
 
Diili ärijuht Ave Vahemets kinnitas, et Diili klientidele hakkavad kehtima odavamad hinnad, kui tegelikult regulatsioon ette näeb. Euroopa Liidu mobiilioperaatorid võivad rändlusteenuste eest üleminekuperioodil küsida siseriiklikku hinda, millele lisandub fikseeritud suuruses lisatasu. Diil rakendab alates 31. aprillist vaid regulatsioonikohast lisatasu.
„Kindlasti on tegemist väga hea uudisega kõigile nendele inimestele, kes töökohustuste või puhkuse tõttu Euroopa Liidus reisivad, kuna võrreldes tänasega toimub märkimisväärne hinnalangus."
 
Diili konkurendid on välja tulnud pakettidega, kus rändlusminutid on lisatud pakettidesse ja seeläbi on tõstetud ka pakettide kuutasusid. Kuna Eesti inimestest kasutab roaming-teenuseid täna umbes kümnendik, siis ei ole selline lähenemine enamusele kasulik. Kuna oleme seisukohal, et aus diil on see, kui maksad ainult selle eest, mida tarbid, siis jätsime oma pakettides kuutasud muutmata ja langetasime ainult rändlustasude hindasid.
 

Lisainfot rändlustasude kohta leiad siit

Toredaid suviseid reisielamusi!

Aus Diil