Diili kõnekaardil on uued soodsad hinnad ja 4G internet

Alates 7. aprillist avaneb kõikidele Diili kõnekaardi aktiveerijatele 4G internet ja seega ka suuremad internetikiirused – uus maksimaalne allalaadimiskiirus on 10 Mbit/s ja uus üleslaadimiskiirus 2 Mbit/s. Kui alustasid Diili kõnekaardi kasutamist enne 7. aprilli, hakkavad uued kiirused kehtima Sulle 7. maist.

Diili kõnekaardi stardikal on nüüd lisaks 1,55 € kõneajale peal  50 MB 4G internetti. Nii võid kindel olla, et nutitelefon käivitamisel stardikat kõneajast „tühjaks ei tõmba". Interneti püsikasutajate rõõmuks lõime olemasolevate internetipakettidele juurde uued ja mahukamad – 5 GB ja 10 GB, ikka selleks, et saaksid alati soodsamalt ühenduses olla.

Aga see on alles jäämäe tipp. Tänasest muutuvad Diili kõnekaardis kõik hinnad ja uus hinnakiri on soodne ilma skeemideta. See tähendab, et hoolimata sellest, kui palju Sa kõneaega laed, maksab kõneminut kõikidesse võrkudesse ikka ainult 0,04 € ja kõigi teiste Diilidega suhtled hinnaga 0,00 €/min.

Uued soodsad hinnad on ka lähiriikide väliskõnedele. Venemaa, Ukraina, Läti, Leedu, Soome ja Rootsi  tavanumbritele helistamine maksab uue hinnakirja järgi kõigest 0,20 €/min. Ja selleks ei pea midagi täiendavalt tellima ega ekstra laadima.

Kui oled oma Diili kõnekaardi aktiveerinud enne 07. aprilli, saada uue hinnaplaani aktiveerimiseks sõnum "hinnaplaan" numbrile 9123 või helista teenuskoodile *599#. Oota ära kinnitav SMS ja kaustadki uut hinnaplaani! Liitumine on tasuta. Vaata lähemalt.

 

Aus Diil

Tutvu tingimuste muutmise põhimõtetega siin.